Pages

Thursday 18 May 2017

Deures de Català

Benvolgudes families de Primary 3,
Tal i com hem fet els trimestres anteriors a l'assignatura de català i per tal de treballar l'expressió oral, ha arribat el moment de gravar un altre vídeo, l'últim del curs. 
En aquest cas no serem ni paleontòlegs ni presentadors del telenotícies com en ocasions anteriors, sinó que serem cuiners d'un programa de televisió.
El vídeo ha de durar entre 1 i 3 minuts (com a màxim!!!) i NO CAL CUINAR RES DE VERITAT, es tracta de fer-ho veure, a no ser que algú realment ho vulgui fer, sempre sota la supervisió d'un adult. 
Bàsicament han de començar presentant-se, dient el nom del plat/recepta, presentant els ingredients i els utensilis necessaris i per últim explicar una mica els passos principals. 
Tot això ja ha estat comentat a la classe, mirarem exemples d'anys anteriors i posaré un exemple de programa real per si ho volen consultar, però no dubtin en contactar-me si tenen qualsevol dubte. 
L'últim dia per enviar el vídeo per correu electrònic (ipujol@escolainternacional.org) és el dia 5 de juny, per tant tenen uns quinze dies per gravar-lo.

Moltes gràcies,

Miss Iris

No comments:

Post a Comment